sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Moi taas!

Sain tuon uuden hevosen valmiiksi, mutta ei siitä sitten tullutkaan vuonista niinkuin piti enkä ole vielä jaksanut ladata kuviakaan koneelle. xd
Olin pe-la Jannilla yötä ja tultiin lauantaina meille ja liikutettiin Wippy ja uusi hevonen Mandi (Forever young.)
Mentiin molemmat itsenäisesti kavalettia ja n.50cm estettä. Mandi oli aluksi aika kuuma ja steppaili vähän väliä, mutta loppua kohti meni oikein hyvin taipui molempiin suuntiin ja oli muutenkin hyvin kuulolla. Menimme sitä pientä pystyä ja perään kavaletti ja välissä oli puomi ja toiseen suuntaan tultiin sitten ensin kavaletti ja sen jälkeen este. Este ja kavaletti oli pitkällä sivulla oliskohan ollu 2 askeleen välillä. 

Aamulla menin Hopeaharjalla ja menin sillä kaheksikolla ristikkoa ravissa ja sen jälkeen muutin ristikon pystyksi (se oli kahdeksikon keskellä) ja laitoin sarjan pituushalkasijalle. Sitten tulin ensin pystyn ja sen jälkeen käänsin vasemmalle ja tulin pituus halkaisijalla olevan sarjan sen jälkeen jatkoin lyhyelle sivulle käänsin oikealle ja siirryin käyntiin, sitten nostin uudestaan laukan ja tulin taas samalla tavalla. Hopeaharja oli aika tahmea ja ei oikein halunnut liikkua eteenpäin ja siksi sarja jossa piti olla 2askeleen väli muuttui 3askeleen väliksi, mutta lopulta sain hopeaharjan menemään sen kahdella askeleella ja päätin lopettaa siihen. Sitten menin loppuravit jossa taivuttelin hieman "yli" ja vähän lisättyä ravia suorilla. Sitten siirryin käyntiin odotin että hopeaharja kulkee käynnissä omalla moottorilla ja sitten annoin ohjat. Nyt menen ehkä vielä ratsastamaan Filipin, mutta en tiedä vielä. Siitäkin tulee postaus jos menen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti